Perfeksjon? Bare en illusjon? (annelimathea)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Perfeksjon? Bare en illusjon?På blogg.no og rundt over alle andre sosiale medier ser jeg jenter og gutter som tar bilde av seg selv, vennene sine, klærene sine, maten sin... Er dette for å skape en illusjon? Hvorfor gjør vi dette? Jeg har sittet å grublet på dette idag. Men har simpelt bare kommet frem til at mennesker liker positiv oppmerksomhet, kanskje for å føle seg bedre, kanskje for å gjemme noe, for å få uttrykt seg.

Så kom jeg da inn på at vi er spesielt flinke til å skryte! Og vi legger alltid kjempe mye fokus på oss selv, men vil det si vi er egoister? Eller er det bare for å passe på oss selv? I bibelen står det at du skal elske din neste som du elsker deg selv. Men hva skjer da med et menneske som hater seg selv? Og kan man egentlig hate seg selv? Eller er det også bare for å få oppmerksomhet?

På blogg.no er det mange toppbloggere som legger ut av at de har vært på Cafe, kjøpt ditt og datt, spist sunt, trent som en gal osv, og jeg har merket det at alle disse bloggerne virker som å ha masse penger. De har MAC, iPhone, spiser masse god mat og kjøper Jeffrey Campbell til nesten 2.000 kr. Oss andre som kanskje ikke kan det selv om man jobber fordi vi skal betale leie hver mnd eller noe; vi blir kanskje ganske misunnelig, jeg merker jeg blir det, ærlig talt, hadde jeg hatt muligheten hadde jeg levd et mye bedre liv. Jeg tror alle mennesker er bygget på samme måte. Og i alle ligger den sjalusien. Noen innrømmer det, andre innrømmer de ikke har penger osv, og disse har godtatt det, men fortsatt er man rævsjalu! Kan mennesket noen gang klare å være helt 100% ærlige?
 • 2 kommentarer


  hehehe
  Andreas31.01.2013 kl.20:17

  Sjekk ut Maslowsbehovs pyramide :)

  Skriv en ny kommentar

  hits